Lounasmenu ma-la klo 10.30 alkaen

Maanantai 18.2.

  • Lihakeitto (L/G)
  • Kasvispihvi (L/G)
  • Nakkikastike (L)
  • Mustaherukkarahka (L/G)

Tiistai 19.2.

  • Kurpitsaomenakeitto (L/G)
  • Kaalilaatikko (L/G)
  • Mozzarellakala (G)
  • Mandariiniriisi (L/G)

Keskiviikko 20.2.

  • Sipulikeitto (L/G)
  • Broilerin rintaa kastikkeessa (L/G)
  • Pyttipannu (L/G)
  • Marjakiisseli (L/G)

Torstai 21.2.

  • Hernekeitto (L/G)
  • Lindströminpihvi (L)
  • Moskovan pata (L/G)
  • Pannukakku ja hillo (L)

Perjantai 22.2.

  • Kukkakaalikeitto (L/G)
  • Jauhelihakastike ja spagetti (L)
  • Broilerikiusaus (L/G)
  • Marianne suklaakiisseli (L/G)

Lauantai 23.2.

  • Välimeren kalakeitto (L/G)
  • hawaijipossu (G)
  • Tonnikalalasagne (L)
  • Pullavanukas (L)

Sunnuntai 24.2.

  • A’ la carte

 

puh. 050 5555 860

info (ät) savitaipaleenhelmi.fi

Etusivulle